Es mantindrà verda la gespa artificial?

Es mantindrà verda la gespa artificial?

Una de les preguntes més comunes pel que fa a la instal·lació de gespa sintètica és si la gespa artificial es mantindrà verda. Atès que la gespa artificial s’instal·la a l’aire lliure, la majoria de vegades està exposada a la calor directa del sol, especialment a la radiació UV. Anteriorment, la gespa artificial es va guanyar la reputació de perdre el color. Després d’una exposició prolongada al sol, la fibra de niló de color verd brillant començava a esvair-se a una velocitat alarmant, i en pocs anys la gespa falsa semblava realment falsa. Però hi ha diverses raons per les quals la gent tria ara la gespa artificial. Es drena fàcilment, gairebé no requereix manteniment i conserva el seu vibrant color verd durant tot l’any, independentment de les condicions meteorològiques. A diferència de les primeres gespes artificials, en què el color s’aplicava directament a la superfície de la fibra com si fos pintura, els pigments de color natural de la gespa sintètica actual estan incrustats a les làmines de polietilè. El color queda fixat al plàstic i no s’esvaeix com la “pintura” dels sintètics antics.

Com es manté verda la gespa artificial?
.

La majoria dels tipus de gespa artificial tenen estabilitzadors UV afegits que eviten que les fibres sintètiques s’esvaeixin. És inevitable que es produeixi un percentatge molt petit de decoloració, però amb els estabilitzadors UV afegits a la matriu normalment és inferior al 8% en un període de 10 anys. Els estabilitzadors s’afegeixen al material abans que es formin les làmines sintètiques. D’aquesta manera, s’incorporen directament al teixit, per tant no es desgasten ni s’eliminen amb el rentat.

Per què triar Turf Pros Solution .

La solució Turf Pros està elaborada amb agents colorants i estabilitzadors de raigs UV de la millor qualitat. Com a resultat, la radiació UV no té cap efecte sobre el color de la gespa. No importa quant sol, pluja, calamarsa o neu hagi de suportar la seva gespa artificial, continuarà sent atractiva, la nostra gespa artificial no s’esvaeix. Hem provat la resistència del color i dels raigs UV de les nostres gespes artificials en circumstàncies extremes. Des dels calorosos deserts d’Arizona fins a les humides condicions de Florida, la nostra gespa artificial ha demostrat la seva eficàcia. La nostra gespa artificial no s’esvaeix ni s’aplana. Està estabilitzat davant dels raigs UV i conservarà el seu color i integritat temporada rere temporada.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

articles relacionats

Contactar con VERDECO