Errors que es comenten en instal·lar gespa artificial

7 ERRORS QUE COMETEN ELS INSTAL·LADORS DE GESPA ARTIFICIAL

Els nostres clients es passen a la gespa artificial per estalviar diners en aigua i en totes les altres despeses associades al manteniment d’una gespa natural. Instal·lar la seva pròpia gespa artificial és fàcil… sempre que tingui instruccions detallades, totes les eines adequades i una mica d’experiència real treballant amb gespa artificial. Podem oferir-vos una guia d’instal·lació de gespa artificial i recomanar-vos algunes eines, però com que no podeu obtenir experiència d’Internet, us podem donar el següent millor: alguns errors comuns d’instal·lació de gespa que heu d’evitar.

Eviteu aquests 7 errors que cometen els instal·ladors de bricolatge per a una instal·lació de gespa artificial molt més suau:
.

Error 1: No hi ha drenatge

Un dels aspectes més oblidats de la instal·lació de gespa artificial és el drenatge adequat. És fonamental que l’aigua s’allunyi de la gespa; en cas contrari, acabarà havent molestos bassals d’aigua cada vegada que plogui.

Error 2: Mesures incorrectes

Mesureu la vostra àrea d’instal·lació almenys dues vegades, i des de diferents adreces. Assegureu-vos que esteu obtenint la quantitat correcta de gespa per cobrir la vostra àrea d’instal·lació de la manera més eficient repassant els vostres càlculs amb un dels nostres consultors de gespa.

Error 3: Base incorrecta

Fins i tot un error com utilitzar el tipus de roca triturada incorrecta, i la profunditat incorrecta per a la regió pot causar problemes importants en el camí. En general, recomanem utilitzar roca triturada de drenatge de ¼” a ¾” com a material de base. La tosquedat de la roca base determina la quantitat de drenatge que tindrà la nova gespa, així que escolliu un material més tosc si té problemes de drenatge. A més, no utilitzeu mai roques arrodonides, com la graveta, perquè lliscaran quan intenteu compactar-les.

Error 4: No instal·lar un bloquejador de malesa

Un dels avantatges de la gespa artificial és que ja no cal desherbar la gespa. No obstant això, perquè això es faci realitat, cal aplicar una capa de bloqueig de males herbes sota la seva gespa artificial per dissuadir les males herbes i altres plantes de créixer a través de la seva gespa.

Error 5: Llençar les restes després de la instal·lació

Aprofiteu les restes de gespa que us sobrin. Poden utilitzar-se per a petites reparacions o pegats. A més, podeu utilitzar-los com a mostres de referència si necessiteu comprar més gespa artificial en el futur.

Error 6: Superfície irregular

Imagini’s que col·loca una catifa a la sala d’estar sobre una superfície irregular, no ho faria, oi? El mateix hauria de passar amb la gespa artificial. Fins al més mínim sotrac o pedra destacarà com un polze adolorit sobre una gespa llis i bonica. Així que preneu-vos el temps per preparar la base, elimini qualsevol perill potencial i assegureu-vos que el sòl és completament pla.

Error 7: No comprar gespa artificial de qualitat

La gespa que sembla més barata a primera vista li costarà cara a la llarga. Hi ha una allau de gespa barat importat al mercat, que pot semblar idèntic a la superfície però manca de substància en la qualitat. El resultat és una gespa que s’esvaeix, es desfà i/o s’aplana després d’un trànsit lleuger. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

articles relacionats

Contactar con VERDECO