Adéu a les al·lèrgies amb la gespa artificial

Digueu adéu a les al·lèrgies amb la gespa artificial

La secreció nasal, la picor d’ulls i la tos van de la mà de la cura de la gespa per als que pateixen al·lèrgia a l’herba. Això fa que alguns mesos més bonics de l’any siguin molt incòmodes. Les al·lèrgies van en augment. Els investigadors creuen que les al·lèrgies nasals afecten uns 50 milions de persones als Estats Units. Afecten fins al 30% dels adults i el 40% dels nens. L’al·lèrgia a l’herba resulta ser una de les més comunes de les al·lèrgies al pol·len, cosa que dificulta que els afectats puguin simplement gaudir de la comoditat dels seus propis jardins. La gespa artificial és una gran opció per als que pateixen al·lèrgia a l’herba, però volen gaudir de l’atractiu estètic d’una gespa perfectament cuidat.

Fabricat únicament amb materials artificials, la gespa artificial és molt diferent de la gespa normal. La principal causa de les al·lèrgies a la gespa és el pol·len de la pròpia herba. Aquest sol ser elevat durant la primavera i l’estiu, quan l’herba acull més pol·len a causa del major nombre de pol·len en aquestes estacions. La gespa sintètica no reté el pol·len tant com les gespes naturals, per la qual cosa es redueixen els riscos i els desencadenants de les al·lèrgies. Tallar la gespa també és un gran desencadenant de l’alliberament de pol·len al jardí ia l’aire. Atès que la gespa artificial no requereix cap tipus de tall, això pot reduir encara més l’emissió de pol·len al jardí.

En triar invertir en una gespa artificial verda, el nombre d’espores de pol·len de l’herba disminuirà i alleujarà les nostres al·lèrgies i les de les nostres mascotes també. Una gespa artificial elimina els al·lèrgens, deixant-lo lliure per respirar millor sense haver de prendre un grapat de pastilles per a l’al·lèrgia. A Turf Pros Solution, ens complau oferir-vos una bonica gespa artificial d’aspecte natural per al vostre jardí. La nostra gespa hipoal·lergènica alleujarà els que pateixen al·lèrgies a l’herba. Només pensi que són tres o més mesos a l’any els que guanya per jugar i relaxar-se al jardí sense por al pol·len. No us haureu de preocupar de mantenir l’herba curta, ni de trobar una altra persona que faci aquesta feina perquè vostè no tingui un atac d’al · lèrgia. La gespa artificial és una alternativa segura i neta a tenir una gespa natural, ia la llarga li estalvia diners i energia. Traduït amb www.DeepL.com/Translator (versió gratuïta)

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

articles relacionats

Contactar con VERDECO