Qui Som

Verdeco és una empresa dedicada exclusivament a la venda i instal·lació de Gespa Artificial de la més alta qualitat. Som pioners en l’aplicació d’aquests productes per a ús domèstic i paisatgisme, més de 850 instal·lacions des de la seva creació ens avalen.

Disposem d´una àmplia gamma de models que s´adapten a les necessitats de tot tipus de clients, de llocs i de condicions.

M’interessa el futur perquè és el lloc on passés la resta de la meva vida.

Woody Allen

FILOSOFIA

A priori pot semblar estrany que la col·locació de gespa artificial contribueixi a un medi ambient sostenible. VERDECO no està a favor de tallar arbres, arbustos o plantes, sinó que tracta de mantenir-los.
El respecte al medi natural és la nostra premissa, per tant la nostra instal·lació de gespa artificial ajuda essencialment a l’estalvi d’aigua. Tenint en compte el consum d’aigua per metre quadrat cada any està estimat entre 1800 i 2500 litres, estem plenament convençuts del nostre exercici mediambiental.
La gespa natural rarament es troba en perfecte estat, sovint ens trobem condicions deplorables on ja sigui per massa aigua o per la seva escassetat la gespa presenta un estat poc desitjable. La terra és sovint massa àcida, impedint aquesta el creixement de la gespa natural.
Sempre es tracta de pal·liar aquestes mancances amb alguns productes químics i amb això bàsicament aconseguim empitjorar l’estat natural de la terra i conseqüentment passen a ser zones en desús per la fragilitat de la situació així com la seva aparença. Contant també que bolets microscòpics, erugues i altres insectes fan vida i provoquen un major deteriorament.

Contactar con VERDECO

    Contactar amb VERDECO