Raons per triar la gespa artificial en lloc del natural per a casa

5 raons per triar la gespa sintètica en lloc del natural per a casa

Raons per triar gespa sintètica en lloc de gespa natural per a casa seva

Si esteu tractant de decidir entre la instal · lació de gespa sintètica o gespa natural per al seu pati, pot haver moltes preguntes que està considerant. Es pot preguntar què li estalviarà diners a llarg termini? Què és el que es veu millor per a l’atractiu de la vorera? I juga el clima un paper en la seva decisió? A més, hi ha moltes similituds quant a la textura, la tracció i el color que cal tenir en compte.

Encara que molts propietaris trien la gespa natural en lloc de la sintètica, hi ha beneficis inesperats que poden no haver-se considerat abans de prendre la decisió final. Des de la versatilitat fins a l’esperança de vida, mireu aquestes 5 raons per les quals la gespa sintètica pot ser una millor opció sobre la gespa natural.

1. LA GESPA SINTÈTICA TÉ UNA LLARGA EXPECTATIVA DE VIDA

La gespa sintètica és una alternativa fiable a la gespa natural amb una esperança de vida d’uns 10-15 anys degut a la seva durabilitat i facilitat de manteniment. En comparació de la gespa natural, la gespa sintètica només requereix un manteniment mínim per mantenir el seu aspecte impecable durant tot l’any. Raspallar de tant en tant per eliminar la brutícia o les fulles, rastellar les fibres i regar periòdicament per eliminar les restes són només algunes de les tasques que haurà de fer per mantenir el jardí bonic. Els avenços dins de la indústria de la gespa també han fet que la gespa sintètica sigui encara més duradora, ampliant potencialment la seva vida útil encara més.

2. S’ADAPTA A QUALSEVOL CLIMA

Per a les zones amb climes més càlids, és una inversió intel·ligent per mantenir el jardí en plena forma durant tot l’any. Tot i això, no molta gent sap que la gespa també és sostenible en llocs com molt fredes

“La gespa sintètica és una gran opció per a gairebé qualsevol clima. La gespa ofereix una superfície neta, exuberant i d’aspecte natural que pràcticament no necessita manteniment a zones on no creix l’herba natural. També és una gran opció per als climes més freds a els que la neu cobreix el terra durant part de l’any.”

3. LA GESPA SINTÈTICA ÉS VERSàTIL

La gespa sintètica és un producte lleuger i fàcil d’instal·lar. Els propietaris d’habitatges poden utilitzar-lo per a molts propòsits, com ara parets verticals, senders a zones molt transitades, paisatgisme al voltant d’elements d’aigua, o fins i tot per a espais interiors.

Els usos més comuns per a casa poden ser:

  • Jardins per a nens
  • Curses per a gossos
  • Bandes per caminar al voltant de les piscines
  • Murs de privadesa de gespa
  • Grans de golf al jardí
  • Gimnasos a casa

4. POT ESTALVIAR DINERS A LLARG TERMINI

Encara que el preu de la gespa pot costar més per avançat en comparació amb la gespa natural, no haver d’invertir en despeses de serveis públics per conservar-lo pot estalviar diners a llarg termini. El manteniment regular es pot reduir dràsticament en no haver d’utilitzar aigua, benzina per al tallagespa, electricitat o productes químics per mantenir la gespa. Aquest és un avantatge considerable durant els mesos d’estiu, quan l’herba tendeix a pansir-se i daurar-se a causa del clima càlid i sec.

5. la gespa sintètica és respectuosa amb el medi ambient

Una preocupació que tenen molts propietaris és limpacte que la gespa natural té en el medi ambient. La gespa natural necessita una font d’aigua constant, gas per tallar-lo i fertilitzants per mantenir-lo fort i sa. Tot això pot augmentar la seva petjada de carboni. La gespa sintètica requereix un manteniment mínim i molts fabricants utilitzen materials reciclats, com ampolles de plàstic i pneumàtics vells, cosa que el converteix en una opció respectuosa amb el medi ambient.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

articles relacionats

Contactar con VERDECO