INSTAL·LACIÓ GESPA ARTIFICIAL

Des del 2003, som pioners especialistes en instal·lació de gespa artificial. en instal·lació de gespa artificial a Barcelona, i Tarragona més de 200.000 de m2 instal·lats. Això ens ha permès perfeccionar el nostre propi sistema d’instal·lació, que garanteix la durabilitat i la satisfacció dels nostres clients.

Som una empresa líder al mercat de la gespa artificial, amb una perspectiva innovadora i àgil que ens permet dur a terme qualsevol tipus de projecte independentment de la seva mida.

Per què instal·lar gespa artificial?

La gespa sintètica no és només una gespa millor, sinó que et fa més feliç. 🙂 El manteniment de la gespa és una gran molèstia. Per obtenir els resultats que desitges per al seu jardí hat de dedicar una gran part del seu cap de setmana a alimentar, sembrar, regar i retallar la gespa al voltant de casa. I un equip de manteniment o un jardiner que realment cuidi la teva gespa com tu ho faries et costarà una mica més. No val la pena, no quan tens altres opcions. Amb la gespa artificial pot dir adéu al 99% de les necessitats de manteniment. Imagina’t sense talladores de gespa sorolloses i hores de feina sota el sol d’estiu. La gespa sintètica no només és de baix manteniment, és un món més tranquil per a tothom. També és una inversió intel·ligent. El que molts propietaris no saben és que per al client mitjà, la gespa artificial començarà a donar rendibilitat en uns cinc anys, a causa de la reducció de les factures d’aigua i dels costos de manteniment més baixos, sense comptar el temps estalviat.

Abastem diferents tipus d’espai:

habitatges particulars, jardins públics, piscines, obres públiques, àrees recreatives, pistes de pàdel, camps de futbol

Què ens diferencia

COMPROMÍS AMB EL CLIENT

Només oferim gespa artificial de la màxima qualitat, fabricada 100% a Europa, aplicant les últimes tecnologies.
Tota la nostra gamma de gespa artificial compta amb 10 anys de garantia.

QUALITAT

Disposem de diferents qualitats al mercat, però us garantim al vostre jardí la col·locació de la gespa adequada per assegurar-vos la millor durabilitat.

EXPERIÈNCIA

Ens avalen més de 18 anys especialitzats en la instal·lació de gespa artificial que es plasmen als més de 200.000 de m2 instal·lats i en centenars de clients satisfets.

COMPROMÍS AMB EL MEDI AMBIENT

La gespa que utilitzem té el certificat ISO 14001 , assegurant el reciclatge de residus, la reducció d’ús d’aigua i energia i incentiu de recursos R+D amb productes més respectuosos amb el medi ambient.

Oferim els següents serveis d’instal·lació exclusivament amb la compra de la nostra gespa artficial

 • Desbrossament o retirada de capa vegetal
 • Gestió dels residus i retirada de runes
 • Subministrament i col·locació de malla geotèxtil antiherbes al millor preu
 • Anivellació prèvia del terreny de ser necessari.
 • Aportació i preparació de base de graveta estàndard de 5-7cm de gruix compactada
 • Com a opcional, oferim la construcció de soleres de formigó.
 • Per a terrasses i àtics, subministrament i col·locació de malla de drenatge especial per a gespa artificial
 • Disposició de vorades separadores, travesses de fusta ecològica o les noves jardineres i testos a mida de fusta sintètica.
 • Serveis integrals d’instal·lació i replanteig de regs
 • Àmplia gamma d’àrids, bitlles, còdols, pedres decoratives o escorces de pins
 • A triar entre el ventall de malles d’ocultació de bruc, nou vímet LOP sintètic o tanques artificials
 • Il·luminació per a exteriors
 • La instal·lació de la gespa artificial amb els accessoris adequats: sorra de sílice fina, seca i rentada; cola bicomponent; banda d’unió; farcit de fibres de coco i grapes de fixació.

M’interessa el futur perquè és el lloc on passés la resta de la meva vida.

Woody Allen

FILOSOFIA

A priori pot semblar estrany que la col·locació de gespa artificial contribueixi a un medi ambient sostenible. VERDECO no està a favor de tallar arbres, arbustos o plantes, sinó que tracta de mantenir-los.
El respecte al medi natural és la nostra premissa, per tant la nostra instal·lació de gespa artificial ajuda essencialment a l’estalvi d’aigua. Tenint en compte el consum d’aigua per metre quadrat cada any està estimat entre 1800 i 2500 litres, estem plenament convençuts del nostre exercici mediambiental.
La gespa natural rarament es troba en perfecte estat, sovint ens trobem condicions deplorables on ja sigui per massa aigua o per la seva escassetat la gespa presenta un estat poc desitjable. La terra és sovint massa àcida, impedint aquesta el creixement de la gespa natural.
Sempre es tracta de pal·liar aquestes mancances amb alguns productes químics i amb això bàsicament aconseguim empitjorar l’estat natural de la terra i conseqüentment passen a ser zones en desús per la fragilitat de la situació així com la seva aparença. Contant també que bolets microscòpics, erugues i altres insectes fan vida i provoquen un major deteriorament.

Contactar con VERDECO

  Contactar amb VERDECO